caixa popular

Tradició, música i ball en l'Entrà de la Murta de Massamagrell

Massamagrell estarà de festa fins al pròxim 1 d’octubre

18/09/2017 -

Els veïns de Massamagrell estan gaudint d’unes festes d’excepció que, com cada any, compten amb una àmplia programació per a tots els públics. Ahir, li tocava el torn a la tradicional Entrà de la Murta. Els carrers d’aquesta localitat valenciana es van omplir de música, balls tradicionals i, fins i tot, els assistents van gaudir del bateig de dos extraordinaris gegants.

Una festa única que va ser seguida del popular pregó des de la balconada de l’Ajuntament. En aquesta ocasió, Javier Castellar, exciclista professional nascut a Massamagrell, va ser l’encarregat d’animar als veïns a participar de les festes. Paraules des del cor que van emocionar a tots els assistents.

El fermall d’or a la jornada ho va posar el concert de la Banda de Música de Massamagrell que, com mana la tradició, van tornar a fer vibrar als veïns amb la seua música. Les festes del municipi continuaran fins al pròxim 1 d’octubre, i des del Consistori no han volgut deixar passar l’oportunitat de convidar a tots els ciutadans a viure aquests dies plens de diversió, devoció i, per descomptat, convivència.

murta1

murta2

murta3

murta4


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × tres =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris