25n
25N
25N

L'entrà de la Murta marca l'inici de les festes majors de Massamagrell 2019

Massamagrell estarà de festa fins al pròxim 9 d’octubre

23/09/2019 -

Els veïns i veïnes de Massamagrell ja estan de festa i és que han arrancat les seues festes majors 2019. Amb la tradicional entrà de la murta, els principals carrers de Massamagrell es van omplir de ritme i música per a donar pas al Pregó 2019.

En aquesta ocasió i com a fidel aposta del consistori que encapçala el seu alcalde Paco Gómez, un veí molt conegut, Carles Ruiz, va ser l’encarregat de dirigir-se des del balcó de l’ajuntament a tots els veïns que li esperaven molt atents per a escoltar les seues paraules. De fet, Carles visiblement emocionat, va reconéixer que aquest diumenge ha sigut un dels millors dies de la seua vida. En el seu discurs, va voler animar a tots a viure aquestes festes en la millor localitat de l’Horta Nord.

El seu alcalde, Paco Gómez, també va dirigir unes paraules a tots els seus veïns on va animar a participar a tots i totes a viure unes festes hospitalàries, participatives i lliures de violència masclista. En el seu discurs també va voler destacar la participació de totes les entitats en aquesta particular entrà de la murta.

La banda de música de Massamagrell va ser l’encarregada de posar el fermall d’or amb l’himne regional en una vetlada que marca l’inici d’una intensa programació de les festes majors de Massamagrell 2019.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + divuit =