25n
25N
25N

Diverses entitats de Benetússer renuncien a subvencions per a ajudar amb la Covid-19

Diverses entitats de Benetússer renuncien a subvencions per a ajudar amb la Covid-19
24/04/2020 -

Des de la declaració de l’estat d’alarma el poble de Benetússer s’ha bolcat amb el seu caràcter solidari col·laborant en diverses iniciatives solidàries. L’últim gest desinteressat ha sigut el de dues entitats del municipi que han renunciat a la partida econòmica que l’Ajuntament els designa anualment per a destinar-la a les necessitats que puguen produir-se en la població a causa de la Covid-19.

Així ho ha fet saber el Fòrum de Participació Ciutadana de l’Agenda 21 Local en un escrit dirigit a l’alcaldia en el qual renunciaven a la partida econòmica reservada per a aquest òrgan de caràcter consultiu.

Al seu torn, l’AMPA de l’IES María Carbonell, també ha emés un comunicat de la directiva als seus socis en el qual expressa la seua renúncia a la subvenció de 500€ que tenien destinada enguany per a “pal·liar la crisi de la covid-19, en l’àrea on creguen més necessari”. “Creiem que és un gest necessari en aquests moments i esperem comptar amb el vostre suport com heu fet sempre” finalitza el comunicat.

Per part seua, l’alcaldessa de Benetússer ha agraït a totes dues entitats “la seua solidaritat en aquest moment de dificultat del qual eixirem vencedors junts”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × tres =