25n
25N
25N

Les entitats de Benetússer col·laboren amb l'Ajuntament realitzant donatius per a la lluita contra el Covid-19

El Fòrum de Participació Ciutadana, les AMPES de l’IES María Carbonell i del Col·legi Socors han renunciat a les seues subvencions perquè l’Ajuntament puga reinvertir els diners en la lluita contra la Covid-19

Les entitats de Benetússer col·laboren amb l'Ajuntament realitzant donatius per a la lluita contra el Covid-19
26/05/2020 -

Diverses entitats i associacions de Benetússer han renunciat a les seues subvencions per a col·laborar amb l’Ajuntament en la recuperació del municipi de la crisi provocada per la COVID-19.

Amb la finalitat d’encoratjar aquest moviment de col·laboració, “l’Ajuntament crearà un fons social dirigit als particulars i empreses que desitgen realitzar aportacions per als diferents projectes i mesures que es recullen en el Pla de Recuperació Econòmic i Social elaborat pel Consistori” explica l’alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz.

Tres entitats ja han renunciat a la subvenció que els concedeix l’Ajuntament cada any per a contribuir en aquesta causa. El Fòrum de Participació Ciutadana de l’Agenda 21 Local, l’AMPA de l’IES María Carbonell, i l’AMPA del Col·legi La nostra Senyora del Socors han renunciat a les seues subvencions que sumen un import de 3.000€ en total.

“Estem molt agraïts a les AMPES i al Fòrum de Participació Ciutadana per aquest gest altruista. Benetússer sempre ha demostrat ser un poble solidari. Sabem que hi ha empreses, entitats i persones que també volen aportar el seu granet d’arena per a ajudar el seu poble a superar aquesta situació, per això hem considerat crear aquest fons” comenta Eva Sanz.

Per part seua, l’Ajuntament de Benetússer ha bolcat els seus esforços a propiciar la recuperació del municipi de la crisi provocada pel coronavirus, per al que va destinar una quantitat inicial d’1.207.000€, segons recull en el seu Pla de Recuperació Econòmica i Social. Les empreses, entitats i persones que desitgen col·laborar amb aquest fons social realitzant una aportació poden contactar amb l’Ajuntament a través del compte fondosocial@benetusser.net indicant les seues dades de contacte.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + disset =