25n
25N
25N

Els ens supramunicipals valencians s'integren en la Xarxa DTI-CV de Turisme Comunitat Valenciana

El director general de Turisme, Herick Campos, ha explicat que la Xarxa impulsa la governança, l’accessibilitat i la cohesió territorial

Els ens supramunicipals valencians s'integren en la Xarxa DTI-CV de Turisme Comunitat Valenciana
23/09/2020 -

La Comunitat Valenciana avança en el seu objectiu de convertir-se en territori turístic intel·ligent global en incorporar hui a les mancomunitats, l’últim dels ens supramunicipals adherits després de la incorporació de les tres diputacions.

El director general de Turisme, Herick Campos, qui ha presidit la reunió celebrada aquest dimecres en l’Institut Valencià de Tecnologies Turístiques (Invat·tur), ha explicat que “hui la Comunitat Valenciana ha fet un pas més amb aquesta integració que permetrà dotar de governança del destí als municipis més xicotets i amb menys recursos”.

“I és que, -ha explicat Campos-, la qual cosa busca la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents (DTI-CV), a més d’impulsar la governança, és la cohesió territorial, l’accessibilitat, la intel·ligència i el màrqueting digital, que ens fa ser un destí sostenible capaç de gestionar els seus propis recursos”.

El director ha destacat que el 27 de setembre és el Dia Internacional del Turisme, i precisament el motiu del mateix és, enguany, el desenvolupament rural i el paper que juga el turisme en desenvolupament econòmic d’aquestes zones d’interior. “Alguna cosa que demostra el paper tan important que jugarà la Xarxa DTI-CV en aquests municipis”, ha puntualitzat.

Herick Campos ha explicat que la Xarxa DTI-CV la componen 58 destins dels quals 17 estan en el primer nivell, 4 en el segon i 37 en el primer. “La Xarxa té uns criteris molt clars i per a l’adhesió marcats en 7 eixos i 170 índexs, que destins, diputacions i mancomunitats han de complir. “El que fem des de Turisme Comunitat Valenciana és acompanyar en tot moment als destins fins a completar l’adhesió, complint amb uns criteris adaptats a la gestió intel·ligent i que s’han de mantindre en el temps”, ha conclòs el director.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + dotze =

bombers
CCCC