25n
25N
25N

Ensems 2017 comença amb l'actuació de B3 Brouwer Trio en el Palau de la Música

Ensems 2017 comença amb l'actuació de B3 Brouwer Trio en el Palau de la Música
04/04/2017 -

B3 Brouwer Trio pren el seu nom en homenatge i reconeixement al compositor, guitarrista i director cubà de prestigi internacional Leo Brouwer. L’estreta relació del trio amb el mestre s’ha plasmat en nombroses col·laboracions, entre les quals cal destacar la dedicatòria de les obres ‘Quadres d’una altra exposició’ i ‘L’Oracle de Ifá’. Aquest grup valencià, que celebra el seu desé aniversari, s’ha consolidat com una de les formacions de referència en el panorama de la música contemporània, especialment entre els compositors espanyols i llatinoamericans.

La diversitat vital i artística del B3 Brouwer Trio està marcada per la seua formació en diversos àmbits musicals. Pluralitat d’idees que, unides a la versatilitat dels intèrprets, convergeixen en una mateixa filosofia d’entendre la música per a acostar a l’oïdor a entendre les noves perspectives sonores i tímbriques de la composició actual, partint de la base que l’educació és el pilar fonamental d’una societat. La constant exploració dels nous repertoris i el treball en conjunt amb els compositors es reflecteix en els concerts a través de la maduresa de les seues interpretacions.

El B3: aborda el repertori contemporani amb el mateix rigor conceptual i la mateixa energia i passió que les grans obres clàssic-romàntiques, la qual cosa fa d’ell una formació única en el camp de l’actual música de cambra espanyola, com ha destacat la crítica especialitzada que ha lloat “la bellesa de so, els virtuosismes individuals, l’empastament clar i equilibrat, i un sentit rítmic molt flexible”. El compromís amb la música contemporània és el motor impulsor i l’eix principal del treball del trio, reflectit en les nombroses obres especialment dedicades al mateix per compositors tan llatinoamericans com a espanyols.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 − tres =

museo prehistoria