25n
25N
25N

Soler: "Enriquir el coneixement fiscal dels ciutadans repercuteix en un major compliment de les nostres obligacions"

Soler: "Enriquir el coneixement fiscal dels ciutadans repercuteix en un major compliment de les nostres obligacions"
24/09/2020 -

El conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, ha destacat durant la seua participació en les XXVII Jornades Tributàries, organitzades per l’Associació d’Assessors Fiscals de la Comunitat Valenciana, sota el títol “Assessor fiscal: sense tu, no hauria sigut possible”, que “la labor essencial que duen a terme els assessors fiscals per al funcionament de les nostres empreses i del nostre sistema fiscal, especialment en els moments que estem vivint actualment”.

Per a Soler, “les jornades tributàries constitueixen una oportunitat per a debatre sobre noves idees i fer noves propostes que inspiren la millora del nostre sistema i dels nostres procediments tributaris. A més contribueixen a enriquir el coneixement fiscal dels ciutadans, la qual cosa repercuteix en un major compliment voluntari de les seues obligacions i en la millora dels serveis públics dels quals tots ens beneficiem”.

En aquest sentit, el conseller ha agraït a l’Associació d’Assessors Fiscals de la Comunitat Valenciana i dels professionals de l’assessorament fiscal, “la seua col·laboració amb la Generalitat per a poder disposar d’un sistema recaptatori el més eficaç i eficient possible, i perquè els valencians també puguem complir els nostres deures d’una manera senzilla”.

En el transcurs de l’acte, el conseller també ha destacat la importància dels instruments que la Generalitat Valenciana està posant al servei de la societat en la seua clara aposta per un sistema fiscal valencià eficaç i dinàmic.

Observatori Fiscal

En aquest sentit, Soler s’ha referit a la labor de l’Agència Tributària Valenciana, “un organisme que ens ha permés ser gestors plens i més eficients de les tasques de recaptació dels nostres impostos, i que recentment ha posat en marxa una nova eina per a la millora del sistema tributari valencià, l’Observatori Fiscal de la Comunitat Valenciana”.

Soler ha recordat que l’Observatori Fiscal permetrà per primera vegada la participació de representants de la societat civil en el disseny, seguiment i avaluació de polítiques amb impacte en el règim fiscal, “amb l’objectiu de millorar el sistema tributari, adaptant-lo a les necessitats de la societat valenciana i al context econòmic i social del moment, que com tots sabem, hui és molt complicat”.

Finalment, cal destacar que les jornades tributàries constitueixen un punt de trobada per a l’intercanvi i actualització de coneixements d’aquest col·lectiu professional, i en elles han sigut abordats temes com la mediació, les mesures concursals i societàries postcovid o els criteris del Tribunal Econòmic Administratiu Central.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × un =

bombers
CCCC
bombers