25n
25N
25N

Morera: "En aquesta legislatura s'han assentat els fonaments del renaixement i prosperitat del poble valencià"

Morera: "En aquesta legislatura s'han assentat els fonaments del renaixement i prosperitat del poble valencià"
21/12/2018 -

El president de les Corts, Enric Morera, ha considerat que durant aquesta legislatura “s’han assentat els fonaments per a un marc de renaixement i prosperitat” de la Comunitat i ha apuntat que la pròxima ha de ser la que confirme “tota aquesta base” per a “crear les condicions de major prosperitat i treball”.

Morera s’ha pronunciat en aquests termes en els corredors de les Corts, on ha fet balanç d’aquesta IX legislatura i de la labor realitzada en la cambra autonòmica valenciana que ha considerat que ha sigut “un bon treball”.

En aquest sentit, ha posat en valor que en aquests quatre anys s’han aprovat 59 lleis, “moltes d’elles molt importants per a solucionar la vida de la gent” i “pactades i negociades pels sectors”.

Així, ha posat com a ocupació la recuperació de la ràdio i televisió valenciana o la llei d’igualtat LGTBI, així com altres normatives que “han permés millorar la nostra economia i la creació d’agència com la de Resposta a les Emergències”, ha dit.

“El repte és que ja hem assentat els fonaments per a un marc de renaixement i prosperitat del nostre poble, la nostra comunitat, el país dels valencians i la pròxima legislatura ha de ser la que confirmem tota aquesta base que hem assegurat per a crear les condicions de major prosperitat i treball”, ha emfatitzat el president de les Corts.

De cara el futur, ha puntualitzat que li agradaria estar “en la nova etapa” per a continuar “contribuint en el projecte col·lectiu de renaixement del poble valencià”. “Estaré on me toque estar. Som un equip i en el qual cadascun assumirà la seua responsabilitat”, ha resolt.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 1 =

CCCC
torrent