25n
25N
25N

Infermers reparteixen 200 "viseres solidàries" als hospitals valencians

Infermers reparteixen 200 "viseres solidàries" als hospitals valencians
08/04/2020 -

El Sindicat de Tècnics en Cures d’Infermeria (SAE) s’ha posat en contacte amb l’organització Viseres Solidàries, formada per cent famílies de Benimàmet (València), per a repartir viseres als hospitals de la Comunitat Valenciana.

La col·laboració amb els veïns ha permés entregar prop de 200 viseres als hospitals de Gandia, La Ribera (Alzira) i Arnau de Vilanova (València)

En aquest projecte també s’estan implicant taxistes, transportistes o bombers per a dur a terme els repartiments, detalla el sindicat en un comunicat.

“La labor d’aquestes famílies és encomiable i molt necessària, perquè els professionals sanitaris continuem sense comptar amb els equips de protecció adequats”, ha defensat la responsable de la iniciativa i delegada de SAE, Vanesa Mendoza.

Per això, l’organització vol agrair iniciatives com la dels veïns de Benimàmet, que permeten millorar la seguretat dels professionals sanitaris davant la falta d’Equips de Protecció Individual (EPI) un mes després d’establir-se l’estat d’alarma.

Es tracta d’una de les principals reivindicacions dels professionals sanitaris, al costat de la urgència que se’ls realitzen els test de Covid-19. “Si no es protegeix als professionals sanitaris i continuen convertint-se en font de contagi va ser molt difícil eixir d’aquesta situació”, adverteix SAE.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × quatre =