25n
25N
25N

Tornen a València les trobades TEI BIO

Tornen a València les trobades TEI BIO
07/03/2017 -

Les Trobades TEI BIO tornen a València per a fomentar una comunitat activa que enfortisca la transferència de coneixement, l’emprenedoria científica i la inversió en el sector de la Biotecnologia.

La novena Trobada TEI BIO València -la primera de l’any 2017-, tindrà lloc aquesta vesprada a les 19.00 hores en Finnegan’s of Dublin (Plaça de la Reina, 19, València). En aquesta ocasió comptarem amb el testimoniatge del doctor Ramón Catalá, CEO de Tellmegen, empresa europea líder en mapes de salut que té com a objectiu que tothom tinga accés a la seua informació genètica des de qualsevol part del món amb un dispositiu connectat a internet per a compartir-ho amb el seu metge. La xerrada versarà sobre l’accés a la informació genètica per part de qualsevol persona a través d’un dispositiu.

Las Naves i la xarxa Connecta Salut organitzen, conjuntament amb Biond i Bioval, aquests encontres d’ambient distés i informal, els quals ajuden a potenciar les relacions entre el públic assistent, adreçant-se especialment a la comunitat científica innovadora. La participació és gratuïta i oberta.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + 17 =

museo prehistoria
museo prehistoria