caixa popular

Les trobades amb l'alcaldessa de Paiporta arriben aquest dimarts al Barri Centre de la localitat

Les trobades amb l'alcaldessa de Paiporta arriben aquest dimarts al Barri Centre de la localitat
29/05/2017 -

Les assemblees ciutadanes amb l’alcaldessa i l’equip de govern de Paiporta arriben aquest dimarts 30 de maig al Barri Centre de la localitat. A partir de les 19.00 hores al Col·legi La Inmaculada, l’alcaldessa de la localitat, Isabel Martín, i les regidores i regidors de l’equip de govern compareixeran davant de la ciutadania per a explicar els projectes portats a terme al barri i escoltar iniciatives i propostes veïnals.

Les trobades amb l’alcaldessa són una iniciativa de la regidoria de Transparència, Modernització i Participació Ciutadana amb la col·laboració de la resta d’àrees municipals. Des de principis d’any s’han celebrat ja tres assemblees ciutadanes d’aquest tipus, als barris Sant Ramon i Picanyer, Vil·la Amparo, i del Poble. De cadascuna d’elles ha sorgit un grup de seguiment que manté el contacte amb els responsables municipals de cada àrea per a seguir l’evolució en el compliment de les propostes.

A la trobada d’aquest dimarts acudiran, com és habitual, l’alcaldessa, Isabel Martín, la regidora de Participació, Encarna Signes, i altres regidors i regidores de l’equip de govern municipal. Durant l’assemblea es repartiran fullets d’avaluació, així com informació per a apuntar-se voluntàriament al grup de seguiment del Barri Centre.

La trobada posterior a la d’aquest dimarts tindrà lloc el pròxim dia 6 de juny al CEIP L’Horta, on estarà convocat el veïnat del Barri del Secà. Les trobades amb l’alcaldessa compten amb la col·laboració de l’Associació de Comerç Local de Paiporta.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − sis =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris