25n
Orgull
Orgull

Torrent es prepara per a viure una nit d'emoció amb l'Encontre de la Verònica

L’Encontre de la Verònica de Torrent 2019 començarà, aquest dimecres, a les 22.00 hores

Torrent es prepara per a viure una nit d'emoció amb l'Encontre de la Verònica
15/04/2019 -

Torrent es prepara per a viure una de les processons més emotives de la seua tradicional Setmana Santa. L’Encontre de la Verònica de Torrent 2019 reunirà una gran multitud de veïns i veïnes que no volen perdre’s l’oportunitat de viure un pas carregat d’emoció, i en el qual participaran les germandats la ‘Flagelación del Señor’, ‘Santo Sepulcro’ i ‘Santa Faz’, en el Pas de la Santa Faz, així com ‘Jesús Nazareno’, ‘Santa Cena’ i ‘Nuestra Señora de los Dolores’ en el Pas de la Verònica.

Des del passat Diumenge de Ramos, les diferents germandats han iniciat les seues respectives processons que, durant tot l’any, preparen amb il·lusió i fervor. A més, un any més, la Setmana Santa de Torrent ha tornat a comptar amb la col·laboració del Consistori per a celebrar una de les celebracions més esperades de l’any sense incidents.

Així, demà a la nit, 17 d’abril, a les 22.00 hores, Torrent celebrarà l’Encontre de la Verònica. L’itinerari del Pas de la Santa Faz arrancarà en la Parròquia de Sant Lluís Bertrán, i continuarà per Músic Marià Puig Yago, Verge de les Angoixes, Blasco Ibáñez, Plaça Les Corts, Avinguda El Vedat – en direcció contrària – i Plaça Obispo Benlloch.

Encuentro Verónica Torrent 2018

Per part seua, el Pas de la Verònica començarà el seu recorregut en la Seu de la Germandat de la Santa Faz (carrer Picassent, 27), i seguirà per Alcàsser, Verge de l’Olivar, San Cristóbal i, finalment, Plaça del Obispo Benlloch, on tindrà lloc la trobada entre totes dues imatges.

La música serà a càrrec de l’Associació Banda de Cornetes i Tambors de ‘Nuestro Padre Jesús del Gran Poder’ de Torrent, que emocionarà a tots els assistents. Al capdavant, dies de devoció que inundaran els carrers de Torrent per a continuar gaudint de la seua particular Setmana Santa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 3 =