caixa popular

Màxima emoció en l'Encontre de la Verónica de Torrent

Torrent viu amb intensitat la seua Setmana Santa declarada Festa d’Interès Autonòmic

Aquest dimecres Torrent ha viscut una nova jornada plena d’emoció en l’Encontre de la Verónica amb una gran afluència de públic a la ciutat. Les 18 germandats estan bolcades en la Setmana Santa torrentina amb una programació intensa d’actes.

Encuentro Verónica Torrent 2018Els trasllats i les processons han omplert els carrers de Torrent des del passat Diumenge de Rams a ritme de cornetes i tambors. Des de les 20.45 hores les diferents germanors van iniciar les seues diferents processons pels punts més emblemàtics i singulars de Torrent. Un any més, el consistori s’ha bolcat en tots els actes de la Setmana Santa amb un ampli desplegament i coordinació de totes les àrees. A més, es poden seguir les processons en streaming a través de la web de l’Ajuntament.

En eixe sentit, el regidor de Festes de Torrent, José Antonio Castillejo ha destacat l’esforç des de totes les àrees així com l’alta participació de veïns i veïnes de la ciutat que viuen en els carrers la devoció de la Setmana Santa Torrentina.

Un dels moments més esperats va arribar passades les 22.30 hores quan va tenir lloc l’Encontre de la Verónica amb la presència de la Reina de l’Encontre , Cristina Peris i davant la mirada de milers d’assistents que es van concentrar per a viure aquest esdeveniment tan especial.

Arribem ja a l’equador de la Setmana Santa però encara queden dies molt importants per a viure l’emoció i la devoció pels carrers de Torrent.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 10 =

som
semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC