25n
25N
25N

El Consell Educatiu d'Ontinyent és posat com a exemple a la XIV Trobada de la Xarxa Estatal de Ciutats Educadores

Óscar Borrell participa a Sevilla en un encontre on el Consell ontinyentí ha estat seleccionat com una de les 30 experiències innovadores exemplars a Espanya en matèria educativa

El Consell Educatiu d'Ontinyent és posat com a exemple a la XIV Trobada de la Xarxa Estatal de Ciutats Educadores
13/03/2020 -

El Consell Educatiu d’Ontinyent ha estat posat com a exemple a la XIV Trobada de la Xarxa Estatal de Ciutats Educadores que ha tingut lloc aquesta setmana al Palau de Congressos de Sevilla. El regidor d’Educació de l’Ajuntament d’Ontinyent, Óscar Borrell, participava en un encontre on el Consell ontinyentí ha estat seleccionat com una de les 30 experiències innovadores exemplars a Espanya en matèria educativa, que eren exposades a la zona “Àgora d’Experiències” davant 450 experts i professionals arribats de tota Espanya.

Borrell, qui acudia acompanyat de la Tècnica Municipal d’Educació, Emília Tortosa, explicava que el Consell Educatiu és un òrgan de participació sectorial de caràcter consultiu i assessor promogut per l’Ajuntament d’Ontinyent on poden participar tots els agents educatius, socials i econòmics que operen a la ciutat, així com les organitzacions educatives i les entitats públiques i privades de tot l’àmbit de la Formació, reglada o no, de manera que a més dels instituts, col·legis, la Universitat, el Conservatori o l’EPA, també en formen part acadèmies, escoletes, associacions, moviments júnior, o entitats esportives, culturals, mediambientals i empresarials.

El regidor exposava que aquest Consell creat en 2015 “no té res a veure amb el Consell Escolar Municipal, que és un consell burocràtic que marca la llei. Aquest és un òrgan que no existeix en altres localitats, on com a molt està de manera mancomunada, però amb aquest Consell tenim a l’abast les necessitats reals educatives de la ciutat i un valuós suport tècnic per a dur endavant accions educatives conjuntes”. Ciutats com Ciudad Real, Palma de Mallorca, Rubí o Llíria s’interessaven pel funcionament del Consell ontinyentí per implementar el Consell Educatiu a les seues ciutats. Óscar Borrell també donava l’enhorabona a Vitòria per haver estat designada ciutat coordinadora de la xarxa al període 2020-2022, a la qual Ontinyent participarà per tractar aspectes relatius a l’educació inclusiva.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × quatre =