25n
25N
25N

Trobada amb el Consell de la Dona i taller de circ en família a Paiporta

Trobada amb el Consell de la Dona i taller de circ en família a Paiporta
27/12/2018 -

La plaça Major de Paiporta ha acollit aquest dijous una Trobada amb el Consell de la Dona de la localitat, així com un taller de circ en família. La primera de les activitats ha servit per a donar a conéixer aquesta entitat consultiva, formada per dones de la societat civil, del món associatiu i de la vida política de Paiporta. També s’han donat a conéixer les diferents activitats que impulsa la Regidoria d’Igualtat.
L’alcaldessa de Paiporta i presidenta del Consell de la Dona, Isabel Martín, ha visitat la carpa on s’ha instal·lat el punt informatiu i de trobada amb l’entitat.

D’altra banda, en el mateix espai i de manera paral·lela, s’ha celebrat el taller de circ en família, dins de les activitats de l’Escola de Famílies, promoguda per les regidories d’Igualtat i de Sanitat, i la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA). Aquest taller, junt amb la xarrada ‘Regals responsables’, el passat 12 de desembre, la de ‘Comunicació a través del clown’, el pròxim 3 de gener, i ‘Jocs teatrals’, el dia 4, formen part de la campanya ‘Oci en família per Nadal’. Aquestes dues activitats es portaran a terme a l’Espai Paiporta Conviu, al carrer Mestre Serrano número 23.

Totes aquestes activitats són gratuïtes i la inscripció es pot formalitzar a l’Oficina UNICA o bé online, a través de la pàgina web municipal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres − 2 =

torrent