25n
25N
25N

L'Antic Mercat acollirà una trobada benèfica de bolilleres

L'Antic Mercat acollirà una trobada benèfica de bolilleres
01/10/2019 -

L’Agrupació de falles de Burjassot organitzarà, el dissabte 5 d’octubre, una trobada de bolilleres, un acte benèfic la recaptació del qual es destinarà a l’ONG *Payasospital i en el qual col·labora també la regidoria de Falles, dirigida per Estefanía Ballesteros Martínez.

A partir de les 10 del matí, l’Antic Mercat de Burjassot es convertirà en punt de trobada per a tots aquells veïns que vulguen col·laborar. A les 10h, es començarà l’acte amb la recepció dels participants. Sobre les 11h està previst que se celebre un esmorzar i a partir de les 12.30h, tindrà lloc una rifa solidària en benefici de *Payasospital, una ONG que es dedica a amenitzar l’estada hospitalària dels més xicotets.

Les persones interessades a assistir, hauran d’inscriure’s en el telèfon 637 120 142 o bé escrivint un correu a l’adreça burjagrupa@gmail.com. El preu de la inscripció serà de 3 euros, més 1 euro de donació a *Payasospital i s’haurà d’ingressar en el compte ES35 3159 0049 5622 0388 0824, sent la data límit el mateix dia de l’esdeveniment.

L’encaix de bolillos és una tècnica d’encaix tèxtil que consisteix a entreteixir fils que inicialment estan enrotllats en bobines, cridades bolillos, per a manejar-los millor. A mesura que progressa el treball, el teixit se subjecta mitjançant agulles clavades en un coixinet, que es diu “*mundillo”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + 7 =

CCCC
torrent