25n
25N
25N

II Trobada d'Alcaldes de la Xarxa Innpulso

II Trobada d'Alcaldes de la Xarxa Innpulso
28/02/2017 -

L’empresa dedicada al disseny, fabricació, formació i servicis d’aplicacions personalitzades amb drons, General Drones, ha estat escollida per a assistir demà juntament amb l’alcalde de València, Joan Ribó, a la Trobada d’Alcaldes de la Xarxa Innpulso, després d’una convocatòria pública realitzada per Las Naves i adreçada a xicotetes i mitjanes empreses que desenvolupen un projecte innovador a la nostra ciutat.

La trobada, que es farà a Madrid, reunirà tots els alcaldes i alcaldesses de les 62 ciutats que pertanyen a la Xarxa, juntament amb les Pimes/MicroPimes més innovadores que hagen sigut seleccionades en cada una de les ciutats.

General Drones és una empresa de recent creació, ubicada a València –en el mateix espai col·laboratiu de Les Naus–, i que té una alta component innovadora. Entre les seues línies de treball, per exemple, desenvolupa drons específics destinats al sector del salvament i les emergències. Actualment, a més, treballa en la inserció del seu projecte en les diferents plataformes de salvament marítim que lluiten per la supervivència dels refugiats que escapen del seu territori per mar. Un repte que entronca amb les polítiques públiques de l’Ajuntament de València encaminades a ajudar la situació de crisi humanitària que es viu en diferents llocs del planeta, també al mar Mediterrani.

La seua elecció per a representar València juntament amb l’alcalde, Joan Ribó, en aquesta trobada de la Xarxa Innpulso, ha resultat després de presentar-se a una convocatòria pública. El concurs estava destinat a empreses de recent creació amb un alt component innovador, considerant aquesta innovació en sentit ampli (producte, processos, model de negoci…). A més, entre altres criteris per a l’elecció, es tingué en compte també l’impacte sobre l’entorn i l’efecte dinamitzador sobre l’activitat econòmica local, les polítiques empresarials relacionades amb el foment de la responsabilitat social empresarial o el foment de l’economia social; així com que els projectes desenvolupats implicaren benefici per a la ciutat i els seus i les seues habitants, així com que foren susceptibles de ser adquirits i utilitzats per les administracions locals.

La II Trobada d’Alcaldes de la Xarxa Innpulso està emmarcada dins l’estratègia de la Xarxa de Ciutats de la Ciència i Innovació Innpulso, amb l’objectiu de promocionar les pimes innovadores dels municipis, dotar-les de visibilitat i facilitar-ne l’accés a mercats potencials i a possibles inversors. Els alcaldes i alcaldesses acompanyaran demà les startups o empreses innovadores seleccionades en les seues respectives ciutats –una seixantena– perquè puguen presentar els seus projectes. A més, hi haurà també una zona expositiva en la qual podran donar-se a conéixer, així com un espai de networking el dia anterior.

La jornada, organitzada per l’Ajuntament de Madrid, comptarà, a més d’amb la presència de l’alcalde de València, Joan Ribó, amb la de l’alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, que inaugurarà la trobada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + sis =