caixa popular

Troben un esquelet soterrat en el sòl de Benimaclet

L’autòpsia revela que va morir apunyalat i la investigació se centra a descobrir la seua identitat

Troben un esquelet soterrat en el sòl de Benimaclet
21/03/2018 -

Dissabte passat 17 de març, la Policia Nacional va trobar unes restes humanes a l’interior d’un habitatge de Benimaclet, concretament en el carrer de Vicente Zaragozá. L’esquelet estava sepultat baix el sòl del domicili i, segons l’autòpsia que van començar ahir dos antropòlegs forenses de l’Institut de Medicina Legal, va rebre diverses punyalades letals que van provocar la seua mort.

L’autòpsia es perllongarà al llarg de diversos dies. Les restes trobades estan en males condicions a causa de l’efecte del pas del temps transcorregut des de la seua mort i a les males circumstàncies en les quals estava soterrat.

Ara, el grup d’Homicidis de la Policia Nacional se centra a descobrir quan va morir la víctima i quina és la seua identitat, però treballen sobre diverses hipòtesis. Es creu que la defunció va tindre lloc al voltant de 2010, i diverses dades indueixen a pensar que podria tractar-se d’un immigrant de l’Est d’Europa.

El cadàver va ser trobat en una construcció d’1,60 metres de longitud per 50 cm d’altura situada en el pati interior de la vivenda, amb rajoles i una planxa de ciment situada damunt. Els nous propietaris del pis havien decidit realitzar una reforma integral amb l’objectiu de condicionar el domicili per a llogar-lo per habitacions a estudiants. Els obrers contractats per a aquestes obres van ser els que van trobar el cos ja esqueletitzat.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + 2 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris