25n
25N
25N

Arranca l'Encontre Escriptors de la Mostra Viva 2019

Aquest cap de setmana una vintena d’escriptors debatran sobre la situació del Mediterrani i els problemes que afronta

18/10/2019 -

Dijous passat 17 d’octubre, es va celebrar la presentació de l’Encontre d’Escriptors, que s’emmarca dins de la programació d’aquesta edició de Mostra Visca del Mediterrani. L’acte va tindre lloc en l’edifici del Centre del Carme, punt de trobada de molts dels esdeveniments de la Mostra Viva. Alguns dels assistents a aquesta presentació van ser Vicent Moreno, subdirector General de Biblioteques; Vicent Garcés, President d’Honor de la Fundació ACM o Josep Riera, director artístic.

Durant aquest cap de setmana, una vintena d’escriptors debatran sobre l’exili i les migracions, dins del tema central de la Mostra, que tracta l’actualitat dels grans conflictes que s’estan vivint en l’àrea geogràfica del Mediterrani, tant a Espanya com en la resta de països: la situació política en llocs com Egipte o Palestina, els conflictes a Iran o Síria… D’altra banda, la Mostra Visca 2019 també tocarà temes com la joventut, donant veu a persones creatives joves i debatent sobre la seua situació actual; a més de comptar amb un espai també dedicat a les dones.

El cicle començarà a partir del dissabte, al voltant de les 18 hores en el Centre del Carmen, amb una sessió d’obertura en la qual participaran representants de les entitats i institucions organitzadores que acabarà amb una lectura poètica a càrrec del reconegut actor Héctor Alterio.

El lema de la setena Mostra Visca del Mediterrani és “El mes més Mediterrani”, amb l’objectiu de convertir-se en un punt de trobada entre la diversitat d’artistes de països mediterranis. A més, octubre serà el mes de la cultura del Mediterrani, ja que a més de la Mostra Viva, se celebrarà la Mostra de Cinema Mediterrani, també a València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + huit =