25n
25N
25N

València dóna la benvinguda al Nadal amb l'encés de les llums

L’encés oficial de la il·luminació nadalenca serà, aquesta vesprada, a les 19.30 hores

Pere Fuset

València dóna la benvinguda al Nadal amb l'encés de les llums
30/11/2018 -

Per quart any consecutiu, Cultura Festiva ha apostat per una decoració i il·luminació nadalenca que arribe a tots els racons de la ciutat de València no solament incrementant el pressupost, que ascendeix a 80.000 euros, sinó també el nombre d’arbres de Nadal per als diferents barris de la ciutat. D’aquesta manera, Benicalap i Malilla estrenaran els seus propis arbres sumant-se, així, als quals es col·locaran en les places de Patraix, Campanar, Benimaclet, Sant Valero (Russafa), la Creu del Canyamelar i Doctor Collado (Ciutat Vella), Orriols, Sant Marcel·lí i Abastos.

Un total d’onze arbres, més el de la Plaça de l’Ajuntament que, per fi, s’encendran aquesta vesprada, a les 19.30 hores, quan es produïsca l’encés oficial, i que contribuiran a transportar l’esperit nadalenc a tota la ciutadania. A l’encés de la Plaça de l’Ajuntament assistirà l’Alcalde de València, Joan Ribó, el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, i les falleres majors de València, Marina Civera i Sara Larrazábal.

Però no serà l’única cosa que s’inaugure. I és que també ho farà tant la pista de gel i el carrusel, com el tren, que recorrerà els carrers del centre històric de la ciutat fins al pròxim 5 de gener. Desembre és sinònim de Nadal, i l’Ajuntament de València vol donar protagonisme a tots els districtes de la ciutat perquè, com recorda el regidor Pere Fuset, “el Nadal, com la resta de celebracions, no solament ha de ser un motor cultural, sinó també social i econòmic” que dinamitze l’activitat comercial de barris i pobles.

En total, enguany, hi haurà una trentena d’enclavaments de la ciutat amb decoració nadalenca, respecte als set que hi havia en 2015. Una aposta del Consistori per crear una ornamentació descentralitzada, a la qual, en aquesta ocasió, s’afigen els pobles de Forn d’Alcedo i Mauella, així com 15 arcs de llum en el carrer la Pau i vuit més en el carrer Sant Vicent.

Finalment, i com la Plaça de l’Ajuntament és un dels enclavaments més visitats en aquestes dates, s’ha incrementat en un 25% els bàculs decoratius, alhora que s’han afegit onze arcs més en les entrades a la plaça. El Nadal ja ha arribat i, aquesta vesprada, València li dóna la benvinguda.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit − cinc =

caixaontinyent
paterna