25n
25N
25N

Paterna rep el Nadal amb una encesa de llums simultani en tots els barris

Paterna rep el Nadal amb una encesa de llums simultani en tots els barris
01/12/2020 -

Paterna ja ha encés l’enllumenat especial amb motiu de les festes de Nadal, ahir, de manera simultània, en tots els barris de la ciutat.

Així ho ha explicat la regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa, manifestant que “amb aquesta encesa, la ciutat es prepara per a la celebració de les festes nadalenques, animant als veïns i veïnes a eixir al carrer i contagiar-se de la il·lusió pel Nadal malgrat el fet que aquest siga un any diferent a causa del coronavirus”.

Enguany, de manera preventiva i per a evitar concentracions de persones, l’Ajuntament ha decidit substituir els tradicionals actes d’encesa de l’enllumenat de Nadal que es realitzaven en els diferents barris de la ciutat per encesa simultània en tots els barris.

Entorn de les 18 hores de la vesprada d’ahir, els barris de Campamento, La Canyada, Lloma Llarga, Terramelar, Casas Verdes, Mas del Rosari – La Coma, Alborgí i Santa Rita així com els edificis més representatius de la ciutat es van il·luminar de blanc per a donar la benvinguda al Nadal.

Tal com es fa en anys anteriors, l’Ajuntament ha apostat per llums de tecnologia LED, que permetran un important estalvi energètic i afavoriran la sostenibilitat mediambiental.

També s’ha instal·lat a la Plaça del Poble un arbre de Nadal de 12 metres que va començar a il·luminar-se des d’ahir a la vesprada.

En un Nadal tan especial i diferens com aquests, i a causa de l’actual situació derivada de la pandèmia de la COVID-19, l’Ajuntament de Paterna no celebrarà la tradicional Cavalcada de Reis, però sí que portarà a les seues Majestats d’Orient a tots els barris de la ciutat durant la jornada del 5 de gener. De la mateixa manera, el Pare Noel també rebrà la visita dels xiquets i xiquetes paterneres que vulguen saludar-li durant la vespra i el dia de Nit de Nadal.

Finalment, també s’habilitaran “Bústies Reials” en els centres cívics i alguns edificis públics dels barris de Paterna perquè els xiquets puguen enviar les seues cartes al Pare Noel o als Reis d’Orient.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + tres =