caixa popular

València s'il·luminarà, aquesta vesprada, amb l'encés de llums de la Categoria A

A les 20.00 hores, les diferents falles mostraran el seu particular espectacle d’il·luminació

València s'il·luminarà, aquesta vesprada, amb l'encés de llums de la Categoria A
09/03/2018 -

Ja ha arribat un dels moments més esperats de les Falles. I és que, malgrat no ser un acte oficial, s’ha convertit en tot un clàssic de les festes josefines. Com no, parlem del tradicional encés de llums de les comissions falleres pertanyents a la Categoria A. La llum i el color són un dels principals atractius turístics de les nostres festes, i la il·luminació artística és la màxima expressió. Prova d’això és que, cada dia, centenars de valencians i turistes es concentren per a gaudir d’un espectacle màgic.

Així, aquesta vesprada, a les 20.00 hores, la combinació de llum i música tornarà a sorprendre els assistents. Les diferents falles presentaran els seus muntatges sota l’atenta mirada dels valencians, però també del jurat, per a intentar alçar-se amb el primer premi d’il·luminació en la Categoria A. En aquest sentit, i per a evitar aglomeracions i garantir la seguretat, el túnel de vianants de la Gran Via Marqués del Túria es tancarà durant els espectacles. Concretament, romandrà tancat de 19.00 a 02.00 hores, durant els dies 9, 10 i 11 de març, i des del 15 al 19 de març, tots dos inclosos.

Enguany, la Falla Sueca-Literato Azorín apostarà per una il·luminació trencadora, que es basarà en un homenatge a totes les comissions falleres que il·luminen els carrers de València. Per la seua banda, la Falla Cuba-Puerto Rico traçarà una línia entre el clàssic i l’innovador amb una il·luminació que comptarà amb materials exclusius i tecnologia LED d’última generació, que deixarà amb la boca oberta a tots els que s’animen a gaudir de l’espectacle que tenen preparat.

En canvi la Falla Cuba-Literato Azorín, sota el lema ‘Kaleidoscopio’, s’arriscarà amb una proposta que jugarà amb la llum i la perspectiva, que es traduirà en un espectacle únic. I, finalment, la Falla Avinguda Malvarrosa- A. Pérez Cavite, més allunyada del barri de Russafa, ha apostat per un muntatge consistent en cinc cúpules, inspirades en la basílica de Sant Pere del Vaticà i en l’església de Sant Nicolau de València. Art en estat pur en la il·luminació fallera.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − 14 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC
cultura als barris