25n
25N
25N

El Nadal ja ha arribat a la Plaça de l'Ajuntament de València

La il·luminació oficial ha tingut lloc a les 19.00 hores

El Nadal ja ha arribat a la Plaça de l'Ajuntament de València
04/12/2017 -

Els arbres de Nadal inunden els carrers de València. I és que l’Ajuntament de València, mitjançant la Regidoria de Cultura Festiva, s’ha proposat, un any més, descentralitzar la decoració nadalenca, amb l’objectiu no solament de dotar de protagonisme a tots els districtes de la ciutat, sinó també per a reforçar l’activitat comercial dels barris de la nostra ciutat. En aquest sentit, a més del tradicional arbre de Nadal de la Plaça de l’Ajuntament, també s’han instal·lat arbres en les places de Patraix, Campanar, Benimaclet, Sant Valer (Russafa), la Creu del Canyamelar, Doctor Collado (Ciutat Vella) i, com a novetat, en Orriols, Abastos i Sant Marcel·lí.

Enguany, i com a principal novetat, l’arbre de Nadal de la Plaça de l’Ajuntament es podrà visitar per dins per a gaudir millor de la decoració nadalenca. No obstant això, en aquesta emblemàtica plaça de València no podia faltar el que s’ha convertit ja en tot un clàssic. Com no, ens referim a la pista de gel, que ja està en funcionament des de divendres passat, així com al carrusel de cavallets, d’inspiració francesa del segle XVIII, que romandrà fins al 6 de gener.

Ací teniu algunes de les imatges d’aquesta mateixa vesprada i ja podem recórrer tots els barris que per primera vegada compten amb un gran protagonisme gràcies a la Regidoria de Cultura Festiva.

arf_8670 arf_8739 arf_8754

img_0269

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + disset =

bombers
Valencia activa