caixa popular

Encarna Signes pren possessió com a nova regidora de Transparència de Paiporta

Encarna Signes pren possessió com a nova regidora de Transparència de Paiporta
09/09/2016 -

L’Ajuntament de Paiporta va celebrar aquest dimecres un ple extraordinari en què va prendre possessió del seu nou càrrec Encarna Signes Segrelles, nova regidora de Transparència, Modernització i Participació Ciutadana. Signes, número 7 en les llistes de Compromís en les eleccions de maig de 2015, entra en la corporació municipal i l’equip de govern en substitució de Joaquín Tárraga, que va renunciar a la seua acta el passat mes de juny por motiu laborals, en ser fitxat com a investigador per la Universitat de Cambridge.

Encara Signes és llicenciada en Filologia Francesa i exerceix de professora en l’ensenyament públic. En l’acte protocol·lari d’aquest dimecres, va prometre “continuar amb la gran tasca” feta pel seu antecessor en el càrrec, i es va marcar com a objectiu “el foment de la transparència, la comunicació i la participació ciutadana en la vida política de Paiporta”.

Els i les portaveus dels diferents grups polítics de la corporació van donar la benvinguda cordialment a la nova regidoria en un ple en què els regidors no alliberats de l’equip de govern (Compromís, PSOE i PodEU) van renunciar als honoraris per assistència.

Etiquetes

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + sis =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC