25n
25N
25N

Encara pots participar en Benimaclet Imaginacció

Si eres amant del cinema, pots inscriure’t en el concurs de curtmetratges

Encara pots participar en Benimaclet Imaginacció
15/11/2016 -

Durant tot el mes de novembre i desembre, en el barri de Benimaclet se celebra una nova edició de ‘Benimaclet Imaginacció’.

4ª Edición del Concurso AudiovisualAquest projecte, que va sorgir en 2011 amb l’objectiu tant de contribuir a la formació i expressió audiovisual, com per a aconseguir una major participació de tots els veïns, ha sigut organitzat per l’Associació de Veïns de Benimaclet, amb l’ajuda de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de València.

Per aquest motiu, en aquesta edició, s’han organitzat diferents activitats gratuïtes per a totes les edats, com a tallers de creació audiovisual, en els quals s’han ensenyat diferents tècniques per a la creació de vídeos.

No obstant això, encara pots formar part d’aquest gran projecte, ja que tant el 24 de novembre, com l’1 de desembre, a les 18.00 hores, es realitzaran projeccions de curtmetratges valencians en la seu de l’Associació de Veïns de Benimaclet.

En la primera sessió (24 de novembre), es projectaran curts que abordaran temes socials com la immigració o la discriminació per motius de gènere i classe. Algunes de les obres seran ‘La Buena Fe’ de Begoña Soler o ‘Un lugar mejor’ de Marisa Crespo. En finalitzar, hi haurà un col·loqui a càrrec d’Álvaro Yebra.

I en la segona sessió (1 de desembre), el director Alex Montoya presentarà les seues obres: ‘El Tío’, ‘Abimbowé’ i ‘Lucas’. Curts que tracten temes de la nostra realitat social i que, a més, han participat en un gran nombre de festivals internacionals.

Finalment, si tens fusta de director de cinema, en ‘Benimaclet Imaginacció’ també tens una bona oportunitat de mostrar el teu talent, gràcies a la 4a Edició del Concurs Audiovisual. Així que no t’ho penses més. Fins al 4 de desembre, podràs presentar el teu treball que, enguany, no podrà superar els dos minuts de durada, podrà haver sigut gravat amb qualsevol mètode d’enregistrament i haurà d’estar dedicat i gravat en diferents llocs del barri de Benimaclet.

Enguany, es repartiran al voltant de 950 euros entre els diferents premiats. Uns premis que es lliuraran el divendres 16 de desembre, a les 18.00 hores, en l’Associació de Veïns de Benimaclet (Av. Valladolid, 42).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 2 =