25n
Orgull
Orgull

Encara no coneixes 'La Tapadora' de Benimaclet?

Gastronomia vegana, llibreria associativa i cultura s’uneixen en aquest espai multidisciplinari

Encara no coneixes 'La Tapadora' de Benimaclet?
10/01/2017 -

El barri valencià de Benimaclet, conegut com un dels barris més actius culturalment, acull en els seus carrers diferents locals i espais on gastronomia, bon ambient i cultura s’uneixen per a fer gaudir a veïns i visitants. ‘La Tapadora’ és un bon exemple.

En aquest espai multidisciplinari, de creació i aprenentatge comú, es conjuminen diferents activitats culturals amb la gastronomia vegana, amb l’objectiu de promoure tots dos sectors en la nostra ciutat. Un espai que no solament acull a persones i col·lectius amb diferents inquietuds, siguen artístiques, educatives, o culturals, entre altres, sinó que, a més, estan oberts a acollir nous projectes i propostes culturals, com a presentacions de llibres, exposicions, tallers, xarrades o actuacions.

Així mateix, un altre dels punts forts de ‘La Tapadora’ és el ‘Vegimaclet’, un projecte gastronòmic per a promoure els productes vegans. D’aquesta manera, els visitants podran gaudir dels millors plats a l’estil fast-food, com a hamburgueses, nuggets, hot-dogs, sandwiches o entrepans, així com una àmplia varietat de tapes. Però a més, si decideixes visitar aquest local els dimarts a la nit, tindràs l’oportunitat de passar una estona agradable, mentre escoltes el millor Jazz.

Finalment, és imprescindible destacar ‘La Tapadorota’. Una llibreria associativa, que també trobaràs en aquest espai. Edicions trencadores, autoedicions, fanzines o articles de projectes combatius són algunes de les lectures de les quals podràs gaudir.

Si vols viure una experiència diferent, no dubtes a visitar ‘La Tapadora’, situada en el carrer Salvador Almenar, 4. Un món de creació t’està esperant.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 + 2 =