caixa popular

Encara ets a temps de demanar l'ajuda per a la promoció de l'ús del valencià

El termini, que es va obrir a principis de juny finalitza el pròxim 31 d’este mes

Encara ets a temps de demanar l'ajuda per a la promoció de l'ús del valencià

Des del passat mes de juny els comerços de Quart de Poblet poden sol·licitar a l’Ajuntament una ajuda, de fins a 600 euros, amb la qual afavorir i promocionar l’ús del valencià. Encara resten onze dies per a poder optar a elles i les sol·licituds s’han de presentar per registre d’entrada en l’Oficina d’Atenció Ciutadana del Consistori.

A esta convocatòria poden optar totes aquelles empreses, noves o ja creades, que estiguen situades dins de la població i que tinguen almenys 10 empleats. Per a l’ocasió, la dotació econòmica està reflectida en el Pla Estratègic de Subvencions 2017. Els diners, en cas de no ser suficient per a totes les sol·licituds, es repartirà proporcionalment entre totes les empreses que s’hagen presentat correctament a la convocatòria, rebent un màxim de 600 euros.

A més de ser un comerç de la localitat, entre els àmbits que es tindran en compte a l’hora de concedir les subvencions estan el fet que el rètol publicitari estiga en un lloc visible, que els vehicles d’empresa estiguen retolats, si té o no pàgina web per a promocionar el comerç i els fullets, targetes o altres mitjans de divulgació que s’utilitzen. I, òbviament, tot açò en valencià normalitzat.

Una vegada finalitzat el termini de presentació i al·legacions marcat per la llei es procedirà a l’abonament d’este. Quan açò succeïsca, els comerços hauran de posar en lloc visible el distintiu que els emmarca dins d’esta iniciativa “Comerç acollit a l’ús normalitzat del valencià” que li lliurarà la regidoria de Comerç.

Des de l’Ajuntament de Quart de Poblet així com des de la regidoria que dirigeix Maite Ibañez, es convida a través de les xarxes socials a tots aquells comerços perquè participen en estes iniciatives que fomenten el comerç i el teixit empresarial del municipi així com la promoció del valencià perquè ho consideren pilars necessaris per al desenvolupament de la localitat.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × tres =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris