25n
25N
25N

Entra en vigor la suspensió de les pràctiques dels alumnes de Ciències de la Salut en centres sanitaris

La mesura no afecta els alumnes d’últim curs que sí que podran realitzar les pràctiques

Entra en vigor la suspensió de les pràctiques dels alumnes de Ciències de la Salut en centres sanitaris
03/11/2020 -

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública publica demà la Resolució de 3 de novembre de 2020, per la qual queden suspeses les pràctiques que realitzen els alumnes de Ciències de la Salut en els centres sanitaris de la Comunitat Valenciana.

D’aquesta manera, se suspenen les pràctiques assistencials, tant dels centres de titularitat pública com privada, dels graus de Ciències de la Salut o altres titulacions i cicles formatius, així com les pràctiques de cicles formatius de formació professional.

Queden exempts d’aquesta mesura els alumnes d’últim curs de cadascuna de les titulacions de Ciències de la Salut i de l’últim curs d’un màster oficial, que sí que podran dur a terme les pràctiques a causa de la importància de realitzar aquesta formació i la impossibilitat d’ajornar-les a anys posteriors.

A més, també es podrà desenvolupar l’activitat pràctica assistencial que es realitza en les clíniques universitàries pròpies de cada universitat, quedant sota control i responsabilitat de la mateixa institució.

La finalitat d’aquesta mesura és protegir a l’alumnat i als pacients enfront del repunt de casos de coronavirus i l’augment de la pressió hospitalària.

La mesura entrarà en vigor demà, des del moment en el qual es publique la Resolució, i estarà vigent fins que la situació sanitària en relació amb el coronavirus permeta la seua reconsideració o modificació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 3 =