25n
25N
25N

L'EMT se suma al foment de la mobilitat sostenible

L’EMT oferirà un servei d’autobusos gratuït durant tot aquest cap de setmana

L'EMT se suma al foment de la mobilitat sostenible
18/09/2019 -

L’Empresa Municipal de Transport de València (EMT) se suma a la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i, en aquesta edició, el torna a fer oferint el servei d’autobusos gratuït a tots els usuaris. D’aquesta manera, durant tot aquest cap de setmana – 21 i 22 de setembre – el transport públic d’autobusos serà completament gratuït. Així, per a aquells que disposen de bo hauran de passar-ho pel lector, encara que no es descomptaran els viatges, mentre que aquells que pugen sense ell, se’ls expedirà un tiquet de viatge gratuït.

Amb aquesta mesura, l’EMT aposta pel foment ja no només del transport públic, sinó d’un altre tipus de vehicles més sostenibles que contribuïsquen a generar una millor qualitat de l’aire a les ciutats i, per tant, un major respecte al medi ambient. És per aquest motiu que, en aquesta ocasió, el servei gratuït de l’EMT s’allargarà durant tot el cap de setmana, i no únicament en la celebració del Dia sense Cotxes (22 de setembre).

El regidor de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València, Giusepp Grezzi, ha recalcat que València “està en l’avantguarda de la mobilitat sostenible a Espanya”. Per això, “hem preparat una sèrie d’activitats de caràcter festiu i participatiu, d’acord al canvi que està donant la ciutat cap a un model de moure’s i conviure més sostenible, en el qual cada dia participa més ciutadania i del qual ens beneficiem totes les persones que vivim en ella”.

Des d’aquest dilluns, 16 de setembre, València està immersa en la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible amb una infinitat d’activitats de conscienciació, que conclouran el pròxim 22 de setembre amb una gran festa que inclourà rutes ciclistes per la ciutat, així com un concert en la Plaça de l’Ajuntament en el qual els assistents gaudirà d’un tribut a Queen.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + 14 =

caixaontinyent
CCCC
activem alfafar