caixa popular

L'EMT trau a concurs el servici elèctric amb què es potenciarà l'energia neta

L'EMT trau a concurs el servici elèctric amb què es potenciarà l'energia neta
13/10/2017 -

L’Empresa Municipal de Transports de València ha tret a concurs el servici de subministrament d’energia elèctrica en baixa i mitja tensió per a les seues instal·lacions en els pròxims dos anys. En el plec s’explicita que l’energia subministrada per la comercialitzadora ha de tindre el certificat de garantia d’origen que emet la Comissió Nacional de Mercats i Competència (CNMC) com que prové al 100% de fonts renovables.

Aquesta decisió va en consonància amb l’aposta per la sostenibilitat que des de la Regidoria de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València s’està impulsant. “Entenem que és responsabilitat de tots i totes lluitar contra el canvi climàtic i una forma de fer-ho és impulsar, també des de les administracions, l’energia renovable”, ha afirmat el regidor Giuseppe Grezzi.

Grezzi ha recordat la importància d’aquest contracte, atés que enguany l’EMT estrenarà dos estacions de recàrrega per als dos primers autobusos elèctrics que tindrà la companyia, que es preveu que arribaran a finals d’any. Aquestes estacions rebran ajudes de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace).

Un dels criteris d’adjudicació determina que les empreses hagen estat incloses els últims tres anys en el registre que la CNMC té d’empreses que garanteixen el 100% de les seues vendes amb garantia d’origen verda.

Les empreses interessades tenen fins a les 13.00 hores del pròxim 28 de novembre per presentar les seues ofertes.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − tretze =

viva gym canovas
exposicion caps tallats