25n
25N
25N

EMT reforçarà la neteja en els seus autobusos com a prevenció pel coronavirus

Amb l’ajornament de les Falles, el dispositiu especial d’EMT per als dies grans de les festes també es modificarà

EMT reforçarà la neteja en els seus autobusos com a prevenció pel coronavirus
11/03/2020 -

EMT València ha començat a reforçar la neteja habitual a l’interior dels seus autobusos com a mesura de contenció del coronavirus i per a tranquil·litzar els usuaris i usuàries. D’aquesta manera, tots els autobusos es netejaran de manera diària i en profunditat en les zones de contacte físic tant de les persones usuàries com del personal de conducció.

Per a fer aquest reforç s’ha tramitat un procediment d’urgència per a poder contractar aquest nou servici, tal com ho preveu la Llei de Contractes del Sector Públic. Aquesta és una de les mesures que s’han pres després de les reunions del Comité de Seguretat i Salut celebrades el passat divendres i aquest mateix dimecres per fer seguiment de la situació.

En la reunió, la direcció d’empresa ha informat als representants sindicals que també s’ha reforçat la neteja dels vàters que utilitzen els conductors i conductores. A més, es proporcionarà un ‘kit’ d’higiene personal individual a cada conductor i conductora compost per paper i sabó per a complementar l’aigua i el sabó que tenen a la seua disposició al final de cada línia.

“Des d’EMT estem compromesos en oferir un servici de qualitat, en les condicions òptimes de seguretat i salut, tant als viatgers i viatgers com a tota la plantilla de treballadors que dia a dia tenen un gran compromís amb l’essencial funció pública que compleixen”, ha explicat el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi.

CANVIS EN EL DISPOSITIU ESPECIAL DE FALLES

Davant el comunicat del 10 de març de 2020 per part de la Generalitat en què s’anunciava l’ajornament de les Falles, el dispositiu especial d’EMT previst per als dies grans de les festes es modificarà. Així, s’adoptarà l’horari previst per als dies laborables no lectius des del dia 16 fins al 20 de març, amb l’excepció del dia 19, que es prestarà el servei d’acord amb els horaris previstos per als dies festius. Cal tenir en compte que es restabliran els recorreguts de línia habituals en el moment en què ho permeten els treballs de retirada de carpes i monuments que es troben en els carrers de la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − nou =