25n
25N
25N

L'EMT recupera el pagament en efectiu a partir del dilluns

L'EMT recupera el pagament en efectiu a partir del dilluns
06/05/2021 -

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València recuperarà a partir de dilluns, 10 de maig, el pagament en efectiu a bord dels seus autobusos a fi d’oferir més opcions de compra a les persones usuàries. D’aquesta manera, els bitllets senzills (1,5 euros) es podran adquirir amb diners en metàl·lic en els autobusos municipals o a través de l’aplicació mòbil EMTicket.

Davant la pròxima finalització de l’estat d’alarma, el Comité de Seguretat i Salut d’EMT s’ha reunit aquest matí per a abordar aquest assumpte i fer balanç de les mesures contra la covid-19 que han permés garantir una mobilitat segura en els autobusos urbans durant la pandèmia.

L’empresa municipal mantindrà les mesures especials per a garantir que l’autobús continue sent un espai segur, com l’obertura obligatòria de les finestres per a reforçar la ventilació o l’increment de la neteja i desinfecció diària de tots els vehicles, entre altres.

El sistema de ventilació dels vehicles garanteix una bona qualitat de l’aire interior, amb taxes de renovació de l’aire cada tres minuts sense climatització i cada 32 segons amb climatització. A això cal sumar la ventilació natural que es produeix amb l’obertura de finestres i de les portes de passatgers, que s’obrin i tanquen cada dos minuts de mitjana. Segons estudis científics, l’ús de màscara, els sistemes de ventilació i renovació de l’aire i la neteja i desinfecció diària garanteixen un viatge segur en el transport públic, on el risc de contagi és inferior a l’1%.

D’altra banda, i a fi d’oferir més opcions de pagament a les persones usuàries, l’entitat treballa en el procés de renovació del sistema de taquillatge a bord dels autobusos que permetrà evolucionar cap a nous mitjans de pagament, com la targeta de crèdit o els codis QR, i realitzar futures integracions amb altres servicis públics i maneres de mobilitat sostenible.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + 8 =