L'EMT planteja la prohibició de fumar en les seues parades i la reproducció de música sense auriculars

L'EMT planteja la prohibició de fumar en les seues parades i la reproducció de música sense auriculars
23/10/2018 -

L’esborrany del reglament de l’Empresa Municipal de Transport (EMT) de València contempla la prohibició de fumar en les seues parades, així com la reproducció de sons o música per usuaris que no vagen proveïts d’auriculars.

Així consta en l’esborrany del reglament de l’empresa que té com a objectiu regular el servei públic de transport urbà i arreplegar els drets i obligacions dels conductors i usuaris. El text encara està pendent de passar els seus respectius tràmits i ser aprovat.

En concret, l’article 16.4 del document, arreplega la prohibició “tant a l’interior de l’autobús com en les parades fumar, consumir begudes alcohòliques o drogues tòxiques, estupefaents i substàncies psicotròpiques”.

Així mateix, prohibeix “actes contraris a la bona convivència” com escopir, pintar, pegar adhesius, deteriorar els equipaments dels vehicles i parades, llançar al sòl o a l’exterior objectes, menjar, restes o papers, així com la reproducció de sons o música per usuaris o usuàries que no vagen proveïts d’auriculars.

Altres novetats que inclou és la creació de la targeta ‘EMT Mascota’ perquè els animals de grandària xicoteta o mitjà puguen viatjar en transportin en tota la xarxa d’autobusos o la possibilitat que els autobusos efectuen parades dobles o descarreguen viatgers fora de les marquesines en situacions excepcionals i per motius de seguretat.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − 3 =

Festes Torrent 2019