25n
25N
25N

EMT prepara un dispositiu especial per a informar de les alteracions en les línies per les obres a Pinedo

EMT prepara un dispositiu especial per a informar de les alteracions en les línies per les obres a Pinedo
13/09/2020 -

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València ha preparat un dispositiu especial per a informar de les alteracions en les línies 14, 15, 24 i 25 a Pinedo amb motiu d’unes obres que comencen aquest dilluns 14 de setembre i tindran una duració aproximada de quatre mesos.

Un equip d’EMT explicarà tots els canvis a les persones usuàries des de les 7.00 hores fins a 20.00 hores de dilluns a dimecres, i repartirà fullets amb tots els detalls de les alteracions del servei en diferents zones de la localitat per a garantir que la informació arribe a tot el veïnat, ha informat l’empresa en un comunicat.

Les obres obligaran a suprimir el recorregut de les línies 14 i 15 per Carrera del Riu, des de la rotonda de Carretera Montanyars fins a la rotonda amb Camí del Tremolar.

Amb aquest canvi, se suprimiran les parades situades en eixe tram i es traslladaran de manera provisional a la rotonda de la intersecció entre Carrera del Riu i Camí del Tremolar (rotonda de l’Apol·lo de Pinedo). D’aquesta manera, les línies 14 i 15 finalitzaran el seu recorregut en la rotonda de l’Apol·lo.

Quant a les línies 24 i 25, les obres només afecten el servei en sentit cap a València. Així, a partir del dilluns, se suprimirà el recorregut de Carrera del Riu des de la rotonda de l’autocinema fins a la rotonda de l’Apol·lo.

Els autobusos es desviaran per la CV-500 i reprendran el seu recorregut habitual des de la rotonda de l’Apol·lo, on s’establirà una nova parada provisional per a donar servei a Pinedo.

Cal recordar que les línies 24 i 25 en direcció al Palmar i El Perelló funcionaran amb total normalitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − 10 =

museo prehistoria