caixa popular

L'EMT estrena un nou sistema per a triar els millors conductors

L'EMT estrena un nou sistema per a triar els millors conductors
26/02/2018 -

L’EMT ha estrenat un sistema per triar els millors conductors i conductores en el procés de selecció de personal per a omplir la borsa de 300 persones que s’aniran incorporant a la plantilla segons les necessitats del servici. Per primera vegada l’examen pràctic el farà una empresa externa que de manera objectiva avaluarà les aptituds per a conduir de les persones aspirants. De fet, al llarg de la setmana s’examinaran els primers 67 conductors i conductores que entraran a treballar en l’empresa en els pròxims dies i setmanes.

Amb la realització de la prova s’avaluarà les actituds i aptituds dels conductors i conductores així com altres paràmetres, com l’eficiència, l’adaptabilitat, la seguretat i la circulació. Per això hi haurà diferents sensors que registraran l’acceleració, les frenades i altres components de la conducció.

El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha destacat que “el nou sistema és una prova més de l’aposta per la transparència del nou equip gestor de l’EMT. Aquesta és la millor forma per acabar amb els rumors i les sospites que sempre s’han donat en aquest tipus de processos”, ha afirmat.

NOVES INCORPORACIONS

Grezzi ha destacat l’esforç de l’EMT per a contribuir a la creació de treball estable i de qualitat. En aquest sentit, ha recordat que l’empresa ha incorporat els últims dos anys més de 200 conductors i conductores, enfront dels 78 que es varen incorporar al període 2010-2014.

“Aquesta borsa és una prova més de l’aposta de la Regidoria i del Govern de Joan Ribó per l’EMT, dotant-la dels recursos necessaris per a complir el nostre objectiu que és que siga la referència de la mobilitat en la ciutat de València”, ha afirmat Grezzi.

En 2012 hi hagué 27 nous contractes a l’EMT; en 2013, 9; en 2014, 27. Ja en 2015, any electoral amb canvi de govern, la tendència va començar a canviar amb la contractació de 52 noves persones (34 d’elles a partir de maig). En 2016 i 2017 es va consolidar la nova tendència amb 189 contractes nous: 151 conductors i conductores, huit persones en Administració i 30 mecànics i mecàniques.

Etiquetes


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze + deu =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC