caixa popular

EMT comença la instal·lació de les noves marquesines

EMT comença la instal·lació de les noves marquesines
31/07/2018 -

L’Ajuntament de València ha iniciat en el dia De hui la instal·lació de les seues noves marquesines en les parades d’autobusos situades en el Palau de Justícia i el carrer Navarro Reverter després de superar els corresponents tràmits administratius. La instal·lació de les marquesines comptava amb tots els permisos necessaris per a la seua execució, igual que la construcció de les noves dàrsenes realitzades dies anteriors, però no ha sigut possible fins a comptar amb el vistiplau de la Comissió de Patrimoni quan finalment s’ha donat inici a la instal·lació.

Les actuacions han començat aquest matí amb el muntatge d’una marquesina Grimshaw de 10 metres de longitud en la vorera del carrer Navarro Reverter més pròxima a la Porta de la Mar, en la qual té parada la línia 4 d’autobusos i realitza la regulació la línia 25. La pròxima actuació s’executarà la setmana vinent amb la instal·lació de la marquesina Grimshaw, en aquest cas de 15 metres de longitud, que es col·locarà en la illeta situada enfront del Palau de Justícia, una parada en la qual operen les línies d’autobusos número 6, 9, 11, 26, 28, 31, 32, 70, 71, 81 i les línies nocturnes N2 i N10.

El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha manifestat que «el nostre desig era instal·lar-les fa setmanes, però la croada de PP i Ciutadans contra les marquesines i el transport públic durant aquesta legislatura ha desembocat que hàgem d’anar amb peus de plom en alguna cosa tan lògic com que la gent puga esperar còmodament el transport públic de la ciutat», Grezzi ha afegit que “afortunadament, les marquesines estan autoritzades i no tindrem ni que retirar les que hem posat, ni deixar de posar les que fan falta i no volen que posem”.

Grezzi ha assenyalat que “cal recordar que el PP ha fet tot el possible per entorpir el treball municipal, encara que suposara molestar a les persones, i per desgràcia ho segueix fent, com a prova la seua denúncia ara en mans d’un jutjat que repeteix els mateixos arguments que ja van ser desestimats per l’advocat i el secretari municipal de la Junta de Govern de desembre del passat any”. Encara així, el regidor ha afegit: “la ciutadania pot estar tranquil·la perquè des de l’EMT i la Regidoria de Mobilitat Sostenible seguirem treballant a favor de la gent i millorant la qualitat de vida en la ciutat de València”.

Etiquetes


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − 5 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris