25n
Orgull
Orgull

L'EMT continua avançant cap a un model millor valorat i més sostenible

L’EMT entre les 50 millors empreses espanyoles per a treballar, segons la revista Forbes

L'EMT continua avançant cap a un model millor valorat i més sostenible
26/03/2019 -

L’EMT es troba dins del rànquing de les millors empreses espanyoles per a treballar. D’acord amb un estudi que ha dut a terme la revista Forbes, entre quasi 900 empreses amb presència a Espanya i prop de 1.000 empleats de mitjana, EMT València se situa entre les 50 millors empreses del panorama nacional per a treballar dins del grup Transport & Logística, compartint títol amb altres empreses del sector com a Metro Madrid o Renfe Viajeros.

Aquest nou reconeixement per a l’EMT, després de ser considerada ‘Empresa de l’Any’ en 2017 per la revista especialitzada ‘Autocares y Autobuses’, s’ha realitzat mitjançant un qüestionari a més de 300 empleats de l’empresa, en el qual es van valorar dades destacades com la qualitat de la retribució salarial, incentius, pagament en espècie o el salari emocional; flexibilitat de la jornada i l’accés a dies lliures i vacances; mesures de conciliació; l’existència de canals per a participar en l’empresa; així com l’excel·lència de la responsabilitat social corporativa, el compromís mediambiental i el poder de la marca.

Però, a més, l’EMT segueix en constant creixement. I és que ja estan tots els mecanismes en marxa per a llançar una nova bossa de contractació de personal amb la qual s’espera incorporar, durant els pròxims anys, a 500 conductors i conductores per a donar resposta als nous reptes de mobilitat sostenible.

Es tracta de la tercera bossa que posarà en marxa l’EMT, després de les de 2015 i 2017, gràcies a les quals es van crear un total de 300 llocs nous d’ocupació. De fet, des de juny de 2015 fins a l’actualitat, s’han contractat a 384 persones en diferents llocs de l’empresa, més del triple de contractacions de les quals es van produir en l’anterior legislatura.

L’EMT s’adapta als nous temps

A mitjan mes d’abril, l’Empresa Municipal de Transport (EMT) estrenarà un projecte pilot de pagament amb targeta de crèdit amb l’objectiu d’agilitar l’operativitat del pagament de bitllets, treballant en la mateixa línia en la qual ja es treballa en altres ciutats europees. D’aquesta manera, els viatgers podran comprar un bitllet senzill fent ús de la targeta o el mòbil, a més d’obtenir un 15% de descompte respecte al cost normal del bitllet (1,50 €).

Aquest projecte pilot, de moment, tan sols estarà en funcionament en les línies 25 (El Palmar – El Perellonet) i 95 (Parc de Capçalera – Ciutat de les Arts i les Ciències), ja que es tracta de les dues línies més utilitzades pels turistes. No obstant això, l’objectiu final és ampliar aquest servei als 500 autobusos amb els quals compta l’EMT.

Així mateix, l’Ajuntament de València invertirà un total de 75 milions d’euros en l’EMT durant els pròxims quatre anys, gràcies a un préstec amb el Banc Europeu d’Inversions. L’objectiu? Adquirir 200 nous autobusos híbrids que ajudaran no solament a renovar la flota i baixar l’edat mitjana dels vehicles, sinó també per a reduir l’emissió de gasos contaminants en un 1.200%. València avança cap a un model de ciutat molt més sostenible, i l’EMT avança amb ella.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + 10 =