caixa popular

L'EMT dóna a conéixer les millores de la xarxa

L'EMT dóna a conéixer les millores de la xarxa
07/02/2018 -

Les millores de la xarxa de l’Empresa Municipal de Transports de València (EMT) que es posaran en marxa en la segona quinzena d’aquest mes han estat precedides per tot un seguit de reunions informatives amb diversos col·lectius socials. Aquesta vesprada, de fet, conclourà la ronda informativa que l’EMT ha fet per totes les Juntes de Districte Municipals perquè els veïns i veïnes de la ciutat pogueren conéixer de primera mà en què consistiran les millores que s’implementaran aquest mes.

El regidor de Mobilitat Sostenible a l’Ajuntament de València i president de l’EMT, Giuseppe Grezzi, ha explicat que “l’assumpció de la responsabilitat de millorar la xarxa de l’EMT i, per tant, el servici públic que ofereix a la ciutadania ha estat aparellada a la responsabilitat d’informar directament a les persones usuàries a través de diverses reunions i de les Juntes Municipals de Districte”. En concret, s’han mantingut trobades amb la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de la ciutat, així com amb associacions veïnals específiques, com ara les de la Malva-rosa o Malilla; amb l’Associació de Comerciants del Centre Històric i amb el veïnat dels diversos districtes de la ciutat a través de les Juntes Municipals de Districte.

El director gerent de l’EMT ha sigut l’encarregat de detallar al veïnat les millores de la xarxa, que beneficiaran diverses línies. Moltes de les millores són fruit del procés participatiu de l’any 2016 amb què el veïnat va triar com invertir els pressupostos participatius municipals, com ara la reivindicació perquè la línia 18 arribe fins a l’Hospital Doctor Peset o que la línia 93 (l’antiga L41) faça el seu recorregut per l’avinguda dels Tarongers fins a la platja durant tot l’any. A més, també han sigut molt ben rebudes altres millores com ara la prolongació de la línia 99 fins a la Malva-rosa o la incorporació a la línia 92 (antiga L2) d’autobusos articulats de 18 metres perquè hi puguen viatjar més persones en hores punta.

Des de l’EMT s’ha recordat el compromís perquè totes les línies que canvien tinguen, com a mínim, les mateixes freqüències que han tingut fins ara, tot i que en alguns casos eixes freqüències també milloraran.

Etiquetes


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 2 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats