25n
25N
25N

EMT millora la informació en temps real del servici en totes les seues plataformes digitals

EMT millora la informació en temps real del servici en totes les seues plataformes digitals
21/01/2021 -

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València ha posat en marxa l’Equip Online d’Informació per a millorar la informació en temps real que ofereix a les persones usuàries a través de les seues plataformes digitals. D’aquesta manera, es reforça el servici d’informació d’última hora perquè els viatgers i viatgeres siguen coneixedores en el moment de qualsevol canvi en la xarxa a través de les xarxes socials, els panells en parades, la pàgina web i l’APP.

Amb la creació d’aquest grup específic, EMT reforça el seguiment continu del servei perquè, a més d’informar de les alteracions previstes en la xarxa d’autobusos (a causa d’obres, actes, etc.), també es comuniquen a l’instant les possibles incidències no previstes que pot generar el trànsit rodat i que afecten el servici.

Per això, s’han creat nous protocols interns amb el Centre de Regulació del Trànsit (CRT) d’EMT, encarregat de supervisar en directe la situació general de la xarxa, perquè la transmissió de la informació siga més ràpida i eficient per a la seua posterior comunicació en les plataformes digitals.

L’equip coordina així tota la informació sobre l’estat del servici que es comunica a través de les xarxes socials, així com en els mateixos panells de les parades o en la pàgina web. També s’envia informació rellevant a través de missatges en l’APP, on les viatgeres i viatgers poden personalitzar les alertes per a rebre informació concreta dels canvis que afecten les seues rutes.

Des d’EMT es pretén millorar la informació que reben les persones usuàries en temps real a fi que siguen coneixedores en tot moment de la situació general de la xarxa i aconseguir que la seua experiència en utilitzar el transport públic siga més còmoda.

Informació en parades

L’Equip Online d’Informació també s’encarrega de supervisar la informació que es troba en les parades d’autobusos de tota la ciutat per a reforçar el control i auditar de manera continuada la informació que es proporciona a la ciutadania.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × cinc =