25n
25N
25N

L'EMT arribarà a Sedaví a partir del 9 de desembre

L'EMT arribarà a Sedaví a partir del 9 de desembre
29/11/2019 -

El municipi de Sedaví tindrà servici de transport públic de l’EMT a partir del pròxim 9 de desembre gràcies a l’acord amb l’Ajuntament de València i la Diputació de València. Per a fer-ho possible la línia 9 allargarà el seu itinerari des de la Torre fins a arribar a Forn d’Alcedo passant pel municipi de Sedaví. A més, s’augmentarà en sis el nombre de conductors i conductores en la plantilla perquè la prolongació no tinga incidència en la resta de la xarxa.

Amb aquesta prolongació de la línia 9 es donarà servici al veïnat de Forn d’Alcedo, que anirà de manera directa cap al centre i al seu hospital de referència, el Doctor Peset. Així mateix, s’augmentarà el nombre de viatges i autobusos de la línia per a mantenir la freqüència en hores punta i millorar-la a les vesprades.

D’aquesta manera, l’empresa municipal de transport podrà donar resposta a les demandes històriques del veïnat i, després de la caducitat de l’actual concessió en mans d’una empresa privada, el servici que es donarà millorarà de manera notable la connexió de Sedaví amb la ciutat de València.

Amb l’ampliació de la línia 9 i el reforç puntual amb vehicles articulats en la línia 25 es possibilitarà afrontar noves millores amb les línies 14 i 15. Per això, EMT està tenint reunions de manera periòdica amb totes les persones implicades per a trobar la millor solució.

Tant des de l’EMT com des de la Regidoria de Mobilitat Sostenible tornen a fer palés el seu interés a donar el millor servici als veïns i veïnes dels pobles de l’àrea metropolitana. En eixe sentit, recorden la seua aposta per l’Agència Metropolitana del Transport i l’arribada de finançament per part de l’Estat que solucionaria aquest i altres problemes de mobilitat en diferents poblacions.

A més, mostren el seu agraïment a l’anterior alcalde de Sedaví, Ferran Baixauli, i a l’actual, José Cabanes, així com a la vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, i tot el personal tècnic per haver treballat conjuntament amb l’EMT i l’Ajuntament de València per fer possible aquest nou trajecte que millorarà la vida de la gent de Forn d’Alcedo i Sedaví.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 − 1 =

CCCC
activem alfafar