caixa popular

L'EMT redobla la seua aposta per la Línia 96

L'EMT redobla la seua aposta per la Línia 96
04/07/2017 -

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València posarà en funcionament els pròxims dies un nou autobús per a la línia 96, la coneguda com a ‘porta a porta’, que s’afegirà al que es va comprar l’any passat després de més de 10 anys sense renovar la flota d’aquest servici. El cotxe que s’incorporarà és un IVECO, que complimentarà els autobusos que actualment donen servici en aquesta línia, pensada específicament per a les persones que tenen problemes greus de mobilitat.

“L’objectiu de renovar els envellits autobusos adaptats de què disposa la línia 96 és que les persones amb discapacitat tinguen garantit el seu dret al transport, de manera que València aconseguisca el compliment del que diu la Carta dels Drets dels Passatgers en Autobús de la Unió Europea”, ha dit el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi.

L’any passat el servici va ser utilitzat per 37.784 persones, el que suposa una lleugera pujada de les 36.645 validacions que hi hagué l’any 2015. El regidor Grezzi ha destacat “la importància d’aquesta línia 96” i ha tornat a mostrar el seu “ferm compromís per la continuïtat del servici. Som conscients que l’EMT és un servici públic i com a tal ha de donar resposta a les necessitats de tots els veïns i veïnes de València. Amb la línia 96 aconseguim trencar algunes barreres i fer que la universalitat del transport públic siga per a tots i totes”, ha destacat.

Actualment la flota d’autobusos que ofereix aquest servici està composta per quatre vehicles, tres d’ells amb una mitjana d’edat molt elevada. Un quart vehicle es va substituir per un de nou fa ara un any. “Amb aquesta segona incorporació el servici serà més eficient i eficaç”, ha dit Grezzi.

L’ús principal del servici especial és el de portar puntualment els usuaris i usuàries als centres de dia, a rehabilitació o, de manera regular, als seus llocs de treball i d’estudi. Els caps de setmana les principals demandes són per oci, com ja va succeir el 23 de juny passat, on es va donar servici perquè pogueren gaudir de la nit de Sant Joan.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + 2 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats