25n
25N
25N

EMT lamenta el "xou" de Cs perquè la documentació estava al seu abast

EMT lamenta el "xou" de Cs perquè la documentació estava al seu abast
15/10/2019 -

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València ha lamentat el “xou” que assegura que ha muntat el grup municipal de Ciutadans a la porta de l’empresa i ha assegurat que el partit tenia des de les 8.00 hores tota la documentació al seu abast i no han volgut recollir-la “en un primer moment”.

Així ho ha indicat l’EMT en un comunicat en el qual ha rebutjat l'”espectacle” de la formació taronja, el portaveu de la qual, Fernando Giner, i el regidor i conseller, Narcís Estellés, han sol·licitat aquest dimarts informació, mitjançant requeriment notarial dirigit a la gerència i a la presidència, davant els “interrogants” que presenta el succeït amb el frau de quatre milions d’euros patit en l’empresa pública.

L’EMT afirma que els dos edils de Cs tenien la informació al seu abast “des de les 8.00 hores i que no han volgut recollir en un primer moment”. “És una prova que el que realment els interessa des del primer moment és muntar l’espectacle i de la seua feblesa i la falta d’idees polítiques”, ha sostingut.

“No van tindre el suport de les urnes i ara van perduts sense saber què fer i, per això, fan aquestes coses”, ha dit el president de l’EMT, Giuseppe Grezzi, qui ha defensat que l’empresa “en tot moment ha donat tota la documentació que l’oposició ha demanat, al contrari del que passava en altres èpoques”.

Així mateix, ha recordat que els consellers en el consell d’administració es van comprometre al deure de “confidencialitat”. Sobre les informacions que apunten que una directiva estava en còpia en els correus electrònics, ha subratllat que aqueixa directiva estava de baixa maternal en el moment en què es va produir el frau contra l’EMT.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + nou =