caixa popular

L'EMT incorporarà 48 nous autobusos el primer trimestre de 2019

L'EMT incorporarà 48 nous autobusos el primer trimestre de 2019
30/11/2018 -

Dilluns que ve, dia 3 de desembre, tindrà lloc una reunió del Consell d’Administració de l’Empresa Municipal de Transport de València (EMT) amb un únic punt en l’orde del dia, el de l’adjudicació de la compra de 12 autobusos híbrids estàndard per un import de 3,55 milions d’euros. Aquests vehicles s’afegiran als 36 autobusos híbrids articulats amb què l’EMT respon a l’augment de persones usuàries que està registrant els últims anys. En seran en total 48 els que es posaran en circulació al llarg del primer trimestre de 2019.

Al concurs obert, que es va iniciar el passat mes de setembre, s’han presentat cinc ofertes de les empreses més potents del sector, sent la guanyadora la més econòmica i que millor balanç ha tingut en la relació cost, manteniment, garanties i emissions. Gràcies a la competència, l’EMT s’ha estalviat 200.000 euros en adjudicar-se per un import inferior al preu d’eixida.

Amb aquestes adquisicions, EMT ha comprat ja un total de 126 autobusos des de 2015, 124 més que en l’anterior legislatura, als que cal afegir els 50 que es compraran a principis de 2019, la qual cosa fa un total de 176 en quatre anys (entre 2011 i 2015 se’n van comprar dos).

El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha afirmat que «les xifres, una vegada més, ens donen la raó i amb aquesta nova compra estem demostrant l’aposta que la Regidoria i l’Ajuntament de València estan fent pel transport públic».

Més informació


jo amb ribo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + tretze =