25n
25N
25N

EMT comença la substitució dels banys químics per uns d’obra d’ús exclusiu per a la plantilla

EMT comença la substitució dels banys químics per uns d’obra d’ús exclusiu per a la plantilla
29/09/2020 -

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València ha començat la substitució dels actuals banys químics per cabines WC d’obra d’ús exclusiu per a la plantilla, que estaran ubicats en diferents punts de la ciutat i permetran millorar el servei de vàters en el final de les línies.

Les primeres instal·lacions es realitzaran en els pròxims dies en la parada Passeig Marítim-Pavia, on regulen les línies 93 i 98 (la L98 sols els caps de setmana i en períodes no lectius), així com en l’inici de la línia 95 en la parada Marcos Sopena-Eugenia Viñes. En total, en els pròxims mesos es posaran 15 cabines que complementaran a la vintena de banys d’obra que ja donen servei.

EMT ja compta amb els permisos necessaris per part de l’Ajuntament de València i la Demarcació de Costes que autoritzen la instal·lació d’aquestes cabines en l’espai públic. Aquests nous banys d’obra seran d’ús exclusiu dels conductors i conductores d’EMT, que podran accedir a través d’un codi numèric durant la seua jornada laboral. El model de cabina serà el mateix que el que actualment es troba instal·lat prop de l’estació d’autobusos.

Mentre es realitza aquesta substitució progressiva, s’està fent un seguiment exhaustiu per a garantir el bon servei dels actuals banys químics després que va eixir a concurs el nou contracte el passat mes de juny. En aquest sentit, l’adjudicatària realitza un informe diari de la neteja i desinfecció de les instal·lacions i entrega una auditoria mensual per a comprovar que el servei manté la qualitat exigida en la licitació pública.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + quinze =

bombers
CCCC
bombers