25n
25N
25N

L'EMT aconsegueix la certificació d'AENOR per la seua eficiència energètica

L'EMT aconsegueix la certificació d'AENOR per la seua eficiència energètica
02/11/2017 -

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València ha obtingut la certificació ISO 50.001, que atorga l’Agència Espanyola de Normalització i Certificació (AENOR) en reconeixement pel treball que les empreses fan en matèria d’eficiència energètica. El regidor de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València i president de l’EMT, Giuseppe Grezzi, ha destacat que l’EMT és la primera gran empresa de transports que aconsegueix a tota Espanya aquesta certificació.

Grezzi ha destacat la importància d’aquesta acreditació per part d’AENOR, que ve avalada per la International Certification Network IQNet. “És un reconeixement al treball ben fet i una prova més que anem pel bon camí, que ens porta a una EMT millor i més sostenible mediambientalment”, ha afirmat. En aquest sentit, ha recordat que abans de final d’any l’EMT tindrà per primera vegada dos autobusos elèctrics a la seua flota.

AVAL A LES NORMES INTERNES DE CONTRACTACIÓ

D’altra banda, el Tribunal Administratiu Central de Recursos Contractuals ha fet dues comunicacions que avalen els processos que en matèria de contractació està fent el departament creat recentment a l’EMT.

Es tracta de dues resolucions respecte a reclamacions interposades davant dos dels més de 50 contractes que han eixit a concurs públic l’últim any i mig, seguint les normes de contractació d’empresa pública i que per primera vegada s’apliquen a l’EMT.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 1 =