EMT duplicarà el seu servici per al castell de la nit del 8 d'octubre

EMT duplicarà el seu servici per al castell de la nit del 8 d'octubre
04/10/2018 -

L’Empresa Municipal de Transports de València duplicarà el servici nocturn de totes les seues línies nocturnes la nit del 8 d’octubre per a possibilitar que tots els valencians i valencianes puguen gaudir del festival pirotècnic que es dispararà a l’Albereda.

Des de l’inici del servici nocturn (22.30 hores), totes les línies tindran una freqüència menor als 30 minuts. A més, en el cas de les línies N1, N8, N89 i N90 els autobusos seran articulats, el que augmentarà la seua capacitat per a dur més gent.

Amb motiu de tots els actes programats el diumenge 7 d’octubre i el mateix dia 9, EMT València activarà un dispositiu d’informació al carrer per a facilitar els desplaçaments. També s’enviarà mitjançant l’aplicació un missatge a tots els dispositius mòbils informant dels talls i nous recorreguts de les línies afectades per les activitats programades per a eixos dies.

El dimarts 9 d’octubre, des de les 12.00 hores, les línies que vinguen del nord de la ciutat es desviaran per Ciudadela i per les Grans Vies, en lloc de pel carrer Colón que estarà tallat per la mascletà i des de la zona sud limitaran a Guillem de Castro. A la vesprada, l’entrada pel sud limitarà a la segona corona (Grans Vies), ja que el centre estarà tallat per les manifestacions i la desfilada de Moros i Cristians.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 4 =

sagunt a escena 2019
turismo salou