25n
25N
25N

EMT València denuncia a la Policia un frau de quatre milions per part d'una empleada de l'empresa municipal

EMT València denuncia a la Policia un frau de quatre milions per part d'una empleada de l'empresa municipal
27/09/2019 -

El gerent de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València, Josep Enric García, ha anunciat hui que ha denunciat davant la Policia Nacional que la fins ara cap d’Administració ha defraudat suposadament quatre milions d’euros de la firma pública.

En atenció als mitjans, García ha llegit un breu comunicat i ha evitat donar detalls del suposat frau perquè les forces de seguretat estan investigant.

El gerent ha explicat únicament que l’EMT “ha sigut víctima d’un frau de quatre milions”, la qual cosa han posat en coneixement de les forces de seguretat quan han “tingut coneixement” i la Policia ha activat “un operatiu d’investigació”.

“Dilluns a la vesprada ens assabentem i dimarts al matí vaig presentar com a representant legal de l’empresa la corresponent denúncia davant la Policia Nacional. Entre el matí de dimarts i ahir a la vesprada hem continuat arreplegant informació i aportant-la a la denúncia”, ha indicat.

Així mateix, ha informat que en el presumpte frau només ha estat implicada, segons han pogut “determinar fins ara”, una única empleada de l’empresa. En concret, es tracta de la responsable d’Administració de la firma pública, que compta amb “una llarga trajectòria en el càrrec”.

L’empleada “ha sigut despatxada aquest mateix matí” i García també ha apuntat que s’ha convocat “de manera urgent” un Consell d’Administració hui a la vesprada.

El gerent de l’EMT ha destacat que la Policia “continua la investigació per a aclarir els fets” i ha posat en relleu que estan “treballant per a recuperar tot el que s’ha defraudat”. “Des de dilluns estem anant per totes les vies possibles, perquè el nostre objectiu a curt termini és recuperar fins a l’últim euro usurpat”, ha insistit.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + nou =

torrent