25n
25N
25N

L'EMT debat amb la ciutadania millores per al servici de transport

L'EMT debat amb la ciutadania millores per al servici de transport
15/06/2017 -

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) encetarà a finals de mes una setmana de tallers per a construir entre tots i totes un transport públic més proper als usuaris i usuàries i on s’incorporen més encara les necessitats de les persones que cada dia confien en els autobusos rojos de la ciutat de València.

Després del procés de consulta ciutadana de l’any passat amb les millores d’eficàcia que va suposar per a la xarxa, enguany l’EMT vol anar més enllà i centrar el debat i la implicació ciutadana en el tipus de transport perquè es millore encara més el servici del dia a dia i la mobilitat a la ciutat.

“Estem elaborant un procés participatiu per saber com volen els veïns i veïnes l’EMT de la ciutat. És a dir, que abordem la part humana de l’empresa, més enllà de les qüestions tècniques, perquè volem q el servici que prestem a la ciutadania siga un servici excel·lent”, ha explicat el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi.

Amb aquest desig s’han plantejat sis tallers temàtics per a debatre en profunditat, amb un mapeig d’agents i una convocatòria d’entre 15 i 20 persones, que tractaran el transport públic en superfície des de diferents perspectives: gènere, persones majors, jóvens, vianants, ciclistes, usuaris, no usuaris i persones amb problemes de mobilitat.

De fet s’està començant a contactar amb els i les participants als diferents tallers i taule de debat. Aquest mateix matí, per exemple, s’ha tingut una reunió amb representants de la Federació d’Associacions de Veïns, que han sigut convocats a participar en els tallers.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × dos =

bombers
Valencia activa