25n
25N
25N

L'EMT convoca un consell extraordinari sobre l'incendi en les cotxeres

L'EMT convoca un consell extraordinari sobre l'incendi en les cotxeres
09/12/2020 -

El president de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València, Giuseppe Grezzi, ha convocat un consell d’administració extraordinari, telemàticament aquest divendres 11 de desembre a les 14 hores, per a tractar l’incendi del passat dissabte en les cotxeres. El foc va calcinar 16 vehicles i va afectar altres set.

Segons un comunicat de l’entitat, s’ha facilitat als consellers els certificats que acrediten que “EMT ha passat totes les inspeccions” dels sistemes antiincendis i de l’estació de gas de les cotxeres de Sant Isidre.

En concret, l’empresa pública disposa del certificat d’inspecció tècnica de deu anys atorgat per l’OCA (Organisme de Control Autoritzat), del sistema de protecció contra incendis que inclou el sistema d’hidrants exteriors, del sistema de boques d’incendi equipades o del sistema de proveïment d’aigua contra incendis, entre altres. L’última inspecció es va passar el 9 de desembre de 2019 i la pròxima inspecció es preveu per a 2029.

El gener de 2019, segons l’EMT, va superar la inspecció de combustibles gasosos i una altra de l’estació de servei de càrrega per a vehicles de gas. Les dues pròximes revisions d’aquest tipus seran l’abril de 2023.

La investigació policial continua per a determinar l’origen de l’incendi, mentre l’entitat està a l’espera de l’informe pericial de la companyia asseguradora amb la valoració econòmica dels danys. Tots els autobusos i instal·lacions estan assegurats, per la qual cosa l’assegurança cobreix aquest tipus d’incidents.

EMT València assegura que va donar part a la companyia d’assegurances i que els perits s’han desplaçat a les cotxeres per a iniciar les actuacions necessàries per a la cobertura dels danys i per a efectuar les reparacions necessàries.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × un =