caixa popular

L'EMT adjudica el contracte de publicitat exterior als seus autobusos

L'EMT adjudica el contracte de publicitat exterior als seus autobusos
28/07/2017 -

El Consell d’Administració de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València ha aprovat aquest matí l’adjudicació del contracte de publicitat exterior en autobusos per un import de 4.320.000 euros més variables a pagar en quatre anys. Això suposa, com a mínim, que l’EMT ingressarà 680.000 euros més a l’any que en l’actualitat.

Amb aquesta licitació l’EMT “continua amb la seua política de traure a concurs tots els contractes per a dotar d’una major transparència a l’empresa després d’anys d’obscurantisme”, ha afirmat el regidor de Mobilitat Sostenible en l’Ajuntament de València i president de l’EMT, Giuseppe Grezzi.

Des de la creació en 2016 de l’àrea de Control Intern i Transparència, que s’ocupa de la contractació, s’han tret a concurs 42 licitacions, 23 només en el que portem d’any, amb les consegüents millores tant econòmiques com tècniques per a l’EMT. “No obstant això queda molt per fer”, ha matisat el regidor, qui ha recordat que “quan vàrem arribar ens vàrem trobar amb contractes que mai havien eixit a concurs i que s’havien adjudicat a dit”.

Grezzi ha destacat que un dels objectius prioritaris de la nova gerència de l’EMT és posar ordre en els contractes. “Bona prova d’això és la tasca que s’està desenvolupant els darrers mesos. No és fàcil, ja que cada contracte és un món, no hi havia homogeneïtat i tampoc clàusules clares i això no ha facilitat molt el treball, però amb convicció i honestedat l’estem fent”, ha conclòs.

El Consell d’Administració ha abordat també la incorporació de la regidora María Oliver com a nova consellera en substitució de l’exregidor Jordi Peris, a qui Grezzi ha agraït el seu treball durant els darrers dos anys.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 2 =

Paiporta
exposicion caps tallats
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris